Iggesundsrevyn- X-tra allt

Efter mer än 30 år på revyscenen är det dax för ensemblen att på nyårsaftonen dra upp ridån igen på Iggesunds Folkets Hus. 
Östen Eriksson och Jens Kristensen drabbar samman på scenen med Cecilia Olsson, Lennart Hämäläinen, Ingela Söderlund, Lennart Sydh och unga stjärnskottet Jesper Nilsson. 

I en hejdundrande kavalkad av sketcher, sånger och monologer passerar årets händelser och (o)roligheter revy. Allt som vanligt smakfullt inramat av revybaletten, som de senaste åren kammat hem flertalet SM titlar. Och på orkesterhyllan huserar återigen fyra av länets absolut bästa musiker.

Tidtabell: 

*Observera att sträckan Ånge, Torpshammar, Stöde, Matfors m.fl. endast trafikeras avgång 10/2.

Örnsköldsvik                  11.00
Sollefteå                          11.00
*Ånge via Stöde m.fl.     11.15
Kramfors                         11.35
Härnösand                     12.20
Timrå                               12.50
Sundsvall                        13.10

Flera mellanliggande hållplatser efter vägen

Pris fr.:
985:-
Dagar:1
Bussresa, revybiljett, kaffe & smörgås från bussen, middag inkl måltidsdryck, kaffe och kaka. Program: Avresa på förmiddagen. Vi åker E4:an söderut och innan vi kommer fram stannar vi för kaffe och smörgås. Revyn, X-tra allt, börjar kl. 15:00 och speltiden är ca 3 timmar inkl paus. Det finns möjlighet att köpa fika under pausen. Revybiljett delas ut på bussen. Efter föreställningens slut serveras vi en middag med måltidsdryck, kaffe och kaka i restaurangen på Folkets Hus. Hemma igen sent på kvällen.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1  Vi startar från respektive hemort enligt tidtabell och åker E4:an söderut. Efter vägen stannar för  kaffe och smörgås innan vi anländer till Iggesunds 
Folkets Hus. Revybiljett delas ut på bussen. Revyn, X-tra allt, börjar kl. 15.00 och speltiden är ca 3 timmar inkl. paus. Det finns möjlighet att köpa fika under pausen. Efter föreställningens slut serveras vi en middag med måltidsdryck, kaffe och kaka. Vi reser vidare hemåt efter en trevlig dag tillsammans med många skratt. Under kvällen är vi tillbaka vid respektive hemort.  
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
24/2BussIggesundsrevyn 2019 Övik/ Sollefteå via SundsvallFullbokad, väntelista985:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
10/3BussIggesundsrevyn 2019 Övik/ Sollefteå via SundsvallFullbokad, väntelista985:-Boka på väntelista
Powered by Travelize