Höga Kusten smakmässa

Följ med och upplev Höga Kusten smakmässa i Örnsköldsvik! Under två dagar samlas mat, delikatesser, konfektyr, kökredskap och massor av god dryck under samma tak.

På Höga Kusten smakmässa visar utställare från hela Sverige upp sina unika smaker för tusentals besökare. Här kan du möta några av landets mest kända mat- och dryckesprofiler på NKI´s trend- och inspirationsscen, i gästspelsrestaurangen och genom kurser och provningar. 

Välkommen till Norrlands största smakfest!

När: 13-14 april
Var: Fjällräven Center i Örnsköldsvik
Tider: 
Fredag 14.00-21.00
Lördag 11.00-20.00
Priser:
Bussresa t/r fr. 200 kr
Entrébiljett 200 kr ( kan väljas som tillval i bokningen)

Tidtabell:

FREDAG (återresa ca. 20.00)  
HÅLLPLATS: TID:
Sundsvall busstation hlp P 12:00
Timrå hlp E4 12:15
Härnösand resecentrum hlp A 12:40
Älandsbro Hlp E4 Ica köpcentrum 12:50
Hlp Mörtsal 13:05
Docksta Hlp E4 Marina 13:35
Örnsköldsvik Fjällräven Center 12:00
   
Sollefteå resecentrum 12:00
Kramfors resecentrum 12:40
Ullånger Hlp baksidan OKQ8 13:15
Örnsköldsvik Fjällräven Center 14:00
   
Umeå Busstation 12:15
Hörnefors hlp E4 12:40
Nordmaling resecentrum 12:55
Husum resecentrum 13:20
Örnsköldsvik Fjällräven Center 13:45
   
LÖRDAG (återresa ca 19.00)  
HÅLLPLATS: TID:
Sundsvall busstation hlp P 10:00
Timrå hlp E4 10:15
Härnösand resecentrum hlp A 10:40
Älandsbro Hlp E4 Ica köpcentrum 10:50
Hlp Mörtsal 11:05
Docksta Hlp E4 Marina 11:35
Örnsköldsvik Fjällräven Center 12:00
   
Sollefteå resecentrum 10:00
Kramfors resecentrum 10:40
Ullånger Hlp baksidan OKQ8 11:15
Örnsköldsvik Fjällräven Center 12:00
   
Umeå Busstation 10:15
Hörnefors hlp E4 10:40
Nordmaling resecentrum 10:55
Husum resecentrum 11:20
Örnsköldsvik Fjällräven Center

11:45

 

Missa inte att möta profilerna på plats ( mer information finns på Höga Kusten smakmässa  )

Melker Andersson kommer att laga ljuvligt god mat och tolka ”sommaren i Höga Kusten” på sitt eget sätt från NKI’s trend- och inspirationsscen. Han lovar att lämna tillräckligt med inspiration för att allas munnar ska vattnas och självklart kommer man att få smaka!

Josephine Sandlo Med ett stort mått teknik, lite humor och ett klurigt sinne för att kombinera smaker på ett oväntat sätt har Josephine tolkat de unika råvaror som Höga kustens somrar har att erbjuda. Ett uppträdande i världsklass, helt enkelt.

Petter & Alf Tumble Med passion, nyfikenhet och musik som gemensam drivkraft guidas vi av "vinnördarna" Petter och Alf genom provningar, vinfilmer, spellistor, producentbesök och får nya infallsvinklar till bättre kombinationer med mat.

Roy Fares På NKI:s trend- och inspirationsscen kommer konditorn Roy att blanda och ge, göra sina bästa god-saker och samtidigt tolka " sommaren i Höga Kusten " på sitt alldeles egna smakfulla sätt.

Sébastien Boudet Just nu så kan man se honom dels som jurymedlem i ”Dessertmästarna” och dels så bakar/lagar han mat regelbundet på olika morgontvprogram. Sébastien tar med sig sin härliga personlighet och sin förståelse för bra lokalproducerade råvaror när han tolkar ”sommaren i Höga Kusten” på sitt eget sätt från NKI’s trend- och inspirationsscen.

Jessica Ortman Grillmästarinnan ser mycket fram mot att besöka mässan och kommer att fokusera på att ta fram dem lokala råvarornas styrkor och smaker. Jessica träffar ni och ser när hon tolkar ”sommaren i Höga Kusten” på NKI’s trend- och inspirationsscen, där man får chansen att smaka på hennes förstklassiga grillkonster!

Jonas Svensson Jonas kommer att bjuda på sig själv och essensen av Miss Voon, när han tolkar ”sommaren i Höga Kusten” på sitt eget sätt. Han hälsar att det ska bli kul att få hälsa på i Höga Kusten igen och den som befinner sig i närheten av NKI’s trend- och inspirationsscen kommer inte att glömma det i första taget.

Titti Qvarnström Titti kommer att ta med sig sina värderingar och sin passion för bra råvaror, när hon tolkar ”sommaren i Höga Kusten” på sitt eget sätt från NKI’s trend- och inspirationsscen. Hon kommer att skapa rätter som gör regionen rättvisa och den som befinner sig i närheten kommer att få smaka på hennes enormt stora talang.

Maria Montazami På Höga Kusten Smakmässa kommer hon att presentera olika viner i äkta ”Queen of tassels”-anda. Med sin varma stil och känsla för livets goda guidar hon oss genom vad som ska finnas i glaset en ljuvlig sommardag. Håll er i närheten av NKI’s trend- och inspirationsscen för en försmak av ”Sommaren i Höga Kusten” tolkat av vinimportören Maria Montazami.

 

 

Pris fr.:
200:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. Ni som bokat biljetter via oss får dem på bussen.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
13/4BussHögakusten Smakmässa i Fjällräven CenterMer än 8200:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
14/4BussHögakusten Smakmässa i Fjällräven CenterMer än 8200:-Boka
Powered by Travelize