Ghost

Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen GHOST kan i höst upplevas live på China Teatern i Stockholm. Med låten ”Unchained melody”, från filmens ikoniska drej-scen som grund, har Dave Stewart från popgruppen Eurythmics tillsammans med hitskaparen Glen Ballard komponerat låtar som vackert bär fram storyns dramatik, humor, häpnadsväckande illusioner och kärlek.

Den svenska-versionen spelas av bla den skönsjungande duon Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis och en av Sveriges bästa soulröster Gladys del Pilar

Tidtabell:

Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.
Pris fr.:
3 895:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2-rätters teatersupé , parkettbiljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter gemensam teatersupé innan vi åker till Chinateatern i lämplig tid till föreställningen kl. 19.30. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsalatrakten stannar vi och fikar från bussen. Liksom på nerresan stannar vi i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan hemåt.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
26/10BussGhost - Den Oscarsvinnande kärlekshistorien Fullbokad, väntelista3 895:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
23/11BussGhost - Den Oscarsvinnande kärlekshistorien 63 895:-Boka
Powered by Travelize