Fyrverkerikonsert Dalhalla

Dalhallas unika och traditionsenliga fyrverkerikonsert med Ola Salo, Måns Zelmerlöw och Linnea Olsson.

Välkommen till en fantastiskt konsertkväll fullspäckad med ett varierat och högklassigt musikaliskt innehåll, som spänner mellan klassiskt, pop och rock. På scenen står som alltid några av de främsta artisterna i Sverige. Humor,  överraskningar och  –förstås – en grandios avslutning i form av ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri.

Medverkande artister: Ola Salo, Måns Zelmerlöw och Linnea Olsson
Dirigent: Jonas Nydesjö
Orkester: DalaSinfoniettan
Fyrverkerimästare: Eje Berglund

Tidtabell

Sollefteå 06.25
Örnsköldsvik 06.30
Härnösand 07.50
Kramfors 07.05
Sundsvall 08.35
Hudiksvall 10.15
Söderhamn 10.50


För mer information om samtliga hållplatser, se steg 3 fältet Avreseorter i bokningen.

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. I Gnarp stannar vi och dricker kaffe med bröd från bussen. Därefter fortsätter vi till Växbo Krog, där vi ca kl. 11.30 blir serverade lunch inkl. måltidsdryck och kaffe.
Vi anländer till Tällberg och vårt hotell Klockargården ca 15.00. Här blir vi serverade en tvårätters middag vid kl. 16.00 och kl. 17.00 samlas vi utanför hotellets entré för transfer till Dalhalla där konserten börjar kl. 19.00. Vi åker tillbaka till hotellet direkt efter konsertens slut.

DAG 2  Frukost serveras mellan kl. 07.30-10.00. Därefter åker vi till Hantverksbyn i Rättvik där vi strosar omkring en stund innan vi åker vidare. Vi stannar efter vägen och tar en fika från bussen. Vi åker därefter till Skärså, Söderhamn, för mat på Albertina kl. 13.30. Efter maten fortsätter vi resan norrut till respektive hemort.

Obs! Trappor ner till de numrerade platserna. Man får inte använda paraply under konserten.
 

Powered by Travelize