Den inbillade sjuke

Den inbillade sjuke är en galet rolig uppgörelse med diagnoshysteri och alternativmedicin. En skrattfest utlovas när Mikael Persbrandt och Petra Mede m.fl. kolliderar i denna laxerande komedi.

Molières hejdlöst roliga Den inbillade sjuke är en underhållande drift och uppgörelse med den despotiske och hypokondriske mannen, spelad av Persbrandt, som dominerar sin omgivning med lavemang och inbillade sjukdomar. Hans personliga assistent, spelad av Petra Mede, manipulerar och lurar honom i sina försök att dämpa skadeverkningarna denna jättebebis till man skapar. Underbart roande teaterweekeend med avresa den 9/11 och 23/11. Vi bor på fina Clarion Hotel Sign.

Tidtabell:

Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.
Pris fr.:
3 795:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2-rätters teatersupé , biljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2  Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi åker i lämplig till för att hinna till Maximteatern och föreställningen som börjar kl. 15.00. Efter föreställningen äter vi gemensam teatersupé.  Biljetterna delas ut av reseledaren på bussen. Avresetid meddelas av reseledare. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Frukost. Vi lämnar Stockholm vid 10-tiden och i Uppsalatrakten stannar vi och fikar från bussen. Liksom på nerresan stannar vi i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter hemåt igen.

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
23/11BussDen inbillade sjuke - Med Mikael Persbrandt13 795:-Boka
Powered by Travelize