Dansa in julen med Lasse Stefanz och Thomas Deutgen

Dansa in julen med Sveriges absolut populäraste dansband på Hotell Lappland! 
Kvällens konferencier tillika paus-dj, radio- och tv-profilen Thomas Deutgen står för pausunderhållningen där han spelar de bästa dansbandslåtarna. Läs mer om dansbandsexperten här Om Thomas Deutgen

Avresa den 14/12 från; Sundsvall kl. 11.00 därefter Timrå, Härnösand, Gallsäter, Örnsköldsvik, Nordmaling samt flera mellanliggande hållplatser ( för mer info om hållplatser och avresetider,  se steg 3 i bokningen). Ankomst ca. kl. 17 vid Hotell Lappland. 

Återresa kl.14.00 den 15/12 från Hotell Lappland. 

Hotell Lappland ligger centralt beläget vid Umeälven i Lycksele, "staden i Lappland". Här finns det mesta för en lyckad vistelse. Denna nöjesafton bjuder på ett smakrikt julbord kl.18.00 och dans hela kvällen lång från kl. 21.00. Du har också tillgång till mysiga Lappland SPA och gym. Läs gärna mer om resan i Dagsprogrammet nedan och om hotellet på Hotell Lappland 

Pris fr.:
2 365:-
Dagar:2
Bussresa, kaffe och smörgås på vägen upp, del i dubbelrum, julbord. show, frukost, entré Lappland spa och gym, kaffe och kaka på hemvägen. Reseledare.
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Avresa på förmiddagen, vi stannar för kaffe och smörgås på lämpligt ställe. Därefter åker vi till Lycksele och Hotell Lappland. Vi inkvarterar oss i våra rum och tar det lite lugnt innan vi samlas i restaurangen kl. 18.00 för att njuta av julbordet. Lasse Stefanz spelar upp till dans kl. 21.00. 

DAG 2  Frukost serveras mellan kl. 07.00-10.00. Därefter har man möjlighet att strosa runt i Lycksele, äta en god lunch på stan eller på hotellet samt passa på att njuta av hotellets SPA avdelning. Vi åker hemåt kl. 14.00 och stannar efter vägen och tar en fika från bussen. Efter fikat fortsätter vi resan hemåt  till respektive hemort.
 

Hotell

Hotell Lappland
Korpberget 1,
921 42 Lycksele 
tel: 0950-370 00
www.hotelllappland.se

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
14/12Dansa in Julen med Lasse Stefanz och Thomas Deutgen Mer än 82 365:-Boka
Powered by Travelize