Brolle- Elvis, Cash, The Killer and me

För dig som gillar 50-, 60 och 70-talsmusik, fart fläkt och rock´n roll! Showpaket med del i dubbelrum och show på Göta Lejon. Vi bor på centrala Clarion Hotel Sign.

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en 90 min fartfylld show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Kom så får ni se!

Tidtabell:
Det finns flertalet mellanliggande hållplatser efter vägen ner mot Stockholm. Samtliga finns i Avreseorter i steg 3 i bokningen.

Avreseort  Tid
Örnsköldsvik  08.15
Sollefteå  08.15
Kramfors  08.50
Härnösand  09.35
Timrå 10.05
Sundsvall  10.25
Hudiksvall  12.00

 

Lite mer om Brolle
 
Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar liksom nomineringar till Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award. Brolle blev även utnämnd till ”Årets Norrbottning”.

Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande ute i landet, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon.

År 2012 startade Brolle upp sitt egna turnéprojekt; ”Rock´n´Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar med coverband, show, pilkastning etc. över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media.

Brolle har även synts i ett flertal stora musikprogram inklusive Körslaget, Diggiloo, Så ska det låta och Melodifestivalen under åren. Men på fritiden, ja då är det jakt, friluftsliv och snöskoter som står högt på agendan.

Foto: Peter Knutson

Pris fr.:
3 375:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, biljett på parkett (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi åker i lämplig tid till Göta Lejon för att hinna till föreställningen kl.17.30. Avresetid meddelas av reseledare. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsalatrakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid värdshuset i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
27/10BussBrolle - Elvis, Cash, The Killer & MeFullbokad, väntelista3 375:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
3/11BussBrolle - Elvis, Cash, The Killer & MeFullbokad, väntelista3 375:-Boka på väntelista
Powered by Travelize