Birkakryssning- tisdagar

Kryssning med reseledare

Våra reseIedare, Anna eller Lage underhåller med musik och roliga upptåg och radioprofilen Lennart förgyller upplevelsen med härliga radiominnen. Birka bjuder som vanligt på ett stort utbud för alla smaker. Reseledarens engagemang, läcker mat, trevliga barer, prisvärd shopping, tax-free, shower, dans och ett spa med skärgårdsutsikt gör din kryssning till den bästa minisemestern! För mer information om vilka dansband som spelar, se Birka Älskar Dansband lite längre ned på sidan.

 
Lage, Anna, Lennart

En av våra reseledare; Anna Svanquist, Lage Dahlqvist eller Lennart Sundwall finns med och gör din resa till en extra trevlig upplevelse! 
 

Smörgåsbord med dryck samt en härlig frukostbuffé ingår i priset. Kryssningsmeny och andra hyttalternativ kan väljas som tillval i samband med bokning.


Birka Tisdagar- Birka Älskar Dansband

Släpp loss till Sveriges bästa dansband! På tisdagar bjuds det på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt nöjesvärdarna underhålla dig. Njut av underbara menyer speglad av årstiderna eller upplev det omtyckta smörgåsbordet med allt man kan önska av varma och kalla rätter.

DANSBAND under våra resor
Vårens dansband annonseras inom kort. Vi reserverar oss för ev. ändringar. 

För mer information kan du även klicka på Nöjeskalendern som du hittar här Birka Nöjen 

Avresa från en rad hållplatser efter E4 sträckan Örnsköldsvik-Sollefteå- Kramfors-Härnösand- Sundsvall-Hudiksvall-Söderhamn-Stockholm.

Tidtabell- Se nedan för tidtabell på våra avgångar. Det går att stiga på vid flera mellanliggande hållplatser på sträckan. För mer information om samtliga hållplatser, klicka på Se avresetider nedan.

Avreseort Avresetid
Örnsköldsvik 07:00
Sollefteå 06:55
Kramfors 07:35
Härnösand 08:25
Sundsvall 09:15
Hudiksvall  10:40
Söderhamn 11:10

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm underhåller Anna eller Lage och vi stannar för möjlighet att äta lunch och bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl. 17.00. Smörgåsbordet serveras från kl. 17.30. För er som valt kryssningsmeny har vi bokat bord kl. 17.30.

DAG 2 Dagen fri för egna aktiviteter. Frukostbuffén serveras den mellan kl. 07.30 -10.00. På eftermiddagen vid kl. 14.00 är båten åter i Stockholm och kl. 14.15 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.

Hytter

Bo med havet som närmaste granne.
Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.
Hör av dig till oss om du är intresserad av andra hyttalternativ än de angivna nedan.

Cabin Standard 2-bädd (ingår i priset)

 

Ett prisvärt alternativ för dig som vill bo högre upp i fartyget. Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4, 7, 8 och 9. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

Seaview standard 2-bädd (kan väljas som tillval i bokningen)

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.  Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.