Birkakryssning-tisdagar

Nöjesvindar och magiskt julbord ombord på Birka!

Följ med oss på en härligt lyxig 22-timmarskryssning på tisdagar med Birka Cruises till Mariehamn! Läcker mat, trevliga barer, prisvärd shopping, tax-free, shower, dans och ett spa med skärgårdsutsikt gör en kryssning till den bästa minisemestern. Tips! Läs mer nedan om julbordsupplevelsen med avgång den 28/11och 12/12.

Birka Tisdagar- Birka Älskar Dansband

Släpp loss till Sveriges bästa dansband! På tisdagar bjuds det på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt nöjesvärdarna underhålla dig. Njut av underbar mat speglad av årstiderna i kryssningsmenyn eller upplev det omtyckta smörgåsbordet med allt man kan önska av varma och kalla rätter. För mer information om vilka dansband som spelar ombord på Birka på tisdagar klicka in i Nöjeskalendern som du hittar här Birka Nöjen 

Birka Julbordskryssning- Vintersmak - en magisk julbordsupplevelse

Den 28/11 och 12/12  bjuds det på klassiskt julbord med fräscha gröna alternativ i en magisk miljö inspirerad av vintersagornas värld. Kliv in i en tindrande värld av is och rimfrost och låt dina julkänslor väckas till liv. Här står den goda maten, magin och mystiken för huvudnumret och skapar en oförglömlig kväll. Passa även på att shoppa på fartygets julmarknad och ta del av underhållning och en sprakande julshow ombord.

Måltider kan väljas som tillval i samband med bokning. För mer information se Övriga Tillval i bokningen

Avresa från en rad hållplatser efter E4 sträckan Örnsköldsvik-Sollefteå- Kramfors-Härnösand- Sundsvall-Hudiksvall-Söderhamn-Stockholm.

Tidtabell- För mer information om samtliga hållplatser efter sträckan, se Avreseorter i steg 3 i bokningen.

Avreseort   Avresetid
Örnsköldsvik    08.15
Sollefteå    08.15
Kramfors    08.50
Härnösand   09.35
Sundsvall    10.25
Hudiksvall   12.05
Söderhamn   12.30


 

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm stannar vi för möjlighet att äta lunch och bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl.18.00. För er som valt middagsbuffé har vi bokat bord från kl.18.30.

Dag 2 Dagen fri för egna aktiviteter. För er som valt frukost serveras den mellan 07:30-10:00. På eftermiddagen vid kl.15.45 är båten åter i Stockholm och 16:10 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.

 

Hytter

Bo med havet som närmaste granne.
Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.
Hör av dig till oss om du är intresserad av andra hyttalternativ än de angivna nedan.

Cabin Standard 2-bädd (ingår i priset)

Ett prisvärt alternativ för dig som vill bo högre upp i fartyget. Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4, 7, 8 och 9. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

Seaview standard 2-bädd (kan väljas som tillval i bokningen)

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.  Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

 

Powered by Travelize