Birkakryssning- tisdagar

I vårt nya koncept får du inte bara ta del av Birkas stora utbud ombord när du reser med oss. Nu förgyller även en av våra rutinerade och populära reseledare, Anna eller Lage, din resa! Här bjuds det på sång, underhållning och andra roliga upptåg från start till mål.
Anna eller Lages engagemang under resan, tillsammans med läcker mat, trevliga barer, prisvärd shopping, tax-free, shower, dans och ett spa med skärgårdsutsikt gör din kryssning till den bästa minisemestern.

Nu ingår även smörgåsbord med dryck samt en härlig frukostbuffé i priset. Kryssningsmeny och andra hyttalternativ kan väljas som tillval i samband med bokning.

För mer information om vilka dansband som spelar, se Birka Älskar Dansband lite längre ned på sidan.


Anna Svanquist eller Lage Dahlqvist finns med och gör din resa till en extra trevlig upplevelse!

 

Birka Tisdagar- Birka Älskar Dansband

Släpp loss till Sveriges bästa dansband! På tisdagar bjuds det på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt nöjesvärdarna underhålla dig. Njut av underbar mat speglad av årstiderna i kryssningsmenyn eller upplev det omtyckta smörgåsbordet med allt man kan önska av varma och kalla rätter.

DANSBAND under våra resor
Vi reserverar oss för ev. ändringar. 

28/8  Martinez, Hedins11/9  Jontez, Kindbergs    25/9  Matz Bladhs, Lövgrens16/10 Jontez, Micke Ahlgrens20/11 Mats Bergmans, Fernandoz  4/12 Chiquita, Martinez
 

För mer information kan du även klicka på Nöjeskalendern som du hittar här Birka Nöjen 

Avresa från en rad hållplatser efter E4 sträckan Örnsköldsvik-Sollefteå- Kramfors-Härnösand- Sundsvall-Hudiksvall-Söderhamn-Stockholm.

Tidtabell- Se nedan för tidtabell på våra våravgångar respektive höstavgångar. För mer information om samtliga hållplatser efter sträckan, se Avreseorter i steg 3 i bokningen.

VÅR

Avreseort   Avresetid
Örnsköldsvik    08.15
Sollefteå    08.15
Kramfors    08.50
Härnösand   09.35
Sundsvall    10.25
Hudiksvall   12.05
Söderhamn   12.30


HÖST

Avreseort Avresetid
Örnsköldsvik 07:25
Sollefteå 07:25
Kramfors 08:05
Härnösand 08:45
Sundsvall 09:35
Hudiksvall  11:05
Söderhamn 11:40

 

 

Pris fr.:
715:-
Dagar:2
Bussresa,del i insides hytt, 2 x kaffe och bröd från bussen, smörgåsbord inkl. dryck, frukostbuffé samt reseledares tjänster. Biljetten fås av reseledare vid ankomst till terminalen.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram vår

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm underhåller Anna eller Lage och vi stannar för möjlighet att äta lunch och bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl. 18.00. Smörgåsbordet serveras från kl. 18.30. För er som valt kryssningsmeny har vi bokat bord kl. 18.00.

DAG 2  Dagen fri för egna aktiviteter. Frukostbuffén serveras mellan kl. 07.30 -10.00. På eftermiddagen vid kl. 15.45 är båten åter i Stockholm och kl. 16.10 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.

 

Hytter

Bo med havet som närmaste granne.
Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.
Hör av dig till oss om du är intresserad av andra hyttalternativ än de angivna nedan.

Cabin Standard 2-bädd (ingår i priset)

 

Ett prisvärt alternativ för dig som vill bo högre upp i fartyget. Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4, 7, 8 och 9. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

Seaview standard 2-bädd (kan väljas som tillval i bokningen)

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.  Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

 

Dagsprogram höst

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm underhåller Anna eller Lage och vi stannar för möjlighet att äta lunch och bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl. 17.00. Smörgåsbordet serveras från kl. 17.30. För er som valt kryssningsmeny har vi bokat bord kl. 17.30.
DAG 2 Dagen fri för egna aktiviteter. Frukostbuffén serveras den mellan kl. 07.30 -10.00. På eftermiddagen vid kl. 14.00 är båten åter i Stockholm och kl. 14.15 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
28/8BussBirkakryssningFullbokad, väntelista715:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
11/9BussBirkakryssningMer än 8715:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
25/9BussBirkakryssningMer än 8715:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
16/10BussBirkakryssningMer än 8715:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
20/11BussBirkakryssningMer än 8715:-Boka
Powered by Travelize