Birkakryssning- tisdagar

Våra populära reseIedare, Anna eller Lage, underhåller med sång och roliga upptåg från start till mål och Birka bjuder som vanligt på ett stort utbud för alla smaker.  
Anna eller Lages engagemang, läcker mat, trevliga barer, prisvärd shopping, tax-free, shower, dans och ett spa med skärgårdsutsikt gör din kryssning till den bästa minisemestern!

Smörgåsbord med dryck samt en härlig frukostbuffé ingår i priset. Kryssningsmeny och andra hyttalternativ kan väljas som tillval i samband med bokning.
VinterSmak- ett magiskt julbord, ersätter smörgåsbordet den 4/12

För mer information om vilka dansband som spelar, se Birka Älskar Dansband lite längre ned på sidan.


Anna Svanquist eller Lage Dahlqvist finns med och gör din resa till en extra trevlig upplevelse!

VinterSmak- ett magiskt julbord

Den 4/12 bjuds det på ett klassiskt svenskt julbord och Sjösalen är smyckad till en tindrande värld av is och rimfrost. Njut av en förtrollande julbordsupplevelse där maten, magin och mystiken skapar en oförglömlig kväll. Lite senare bjuder fartygets nöjesvärdar på en sprakande show med extra julstämning. 

Birka Tisdagar- Birka Älskar Dansband

Släpp loss till Sveriges bästa dansband! På tisdagar bjuds det på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt nöjesvärdarna underhålla dig. Njut av underbar mat speglad av årstiderna i kryssningsmenyn eller upplev det omtyckta smörgåsbordet med allt man kan önska av varma och kalla rätter.

DANSBAND under våra resor
Vi reserverar oss för ev. ändringar. 

13/11 Micke Ahlgrens, Donnez
  4/12 Chiquita, Martinez
 

För mer information kan du även klicka på Nöjeskalendern som du hittar här Birka Nöjen 

Avresa från en rad hållplatser efter E4 sträckan Örnsköldsvik-Sollefteå- Kramfors-Härnösand- Sundsvall-Hudiksvall-Söderhamn-Stockholm.

Tidtabell- Se nedan för tidtabell på våra avgångar. För mer information om samtliga hållplatser efter sträckan, se Avreseorter i steg 3 i bokningen.


HÖST

Avreseort Avresetid
Örnsköldsvik 07:00
Sollefteå 06:55
Kramfors 07:35
Härnösand 08:25
Sundsvall 09:15
Hudiksvall  10:40
Söderhamn 11:10

 

 

Pris fr.:
855:-
Dagar:2
Bussresa, del i insides hytt, 2 x kaffe och bröd från bussen, Julbord inkl. dryck (tid meddelas av reseledaren) frukostbuffé samt reseledares tjänster. Biljetten fås av reseledare vid ankomst till terminalen. OBS GLÖM EJ ATT TA MED GILTIG ID-HANDLING
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram höst

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm underhåller Anna eller Lage och vi stannar för möjlighet att äta lunch och bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl. 17.00. Smörgåsbordet serveras från kl. 17.30. För er som valt kryssningsmeny har vi bokat bord kl. 17.30.
DAG 2 Dagen fri för egna aktiviteter. Frukostbuffén serveras den mellan kl. 07.30 -10.00. På eftermiddagen vid kl. 14.00 är båten åter i Stockholm och kl. 14.15 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.

Hytter

Bo med havet som närmaste granne.
Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.
Hör av dig till oss om du är intresserad av andra hyttalternativ än de angivna nedan.

Cabin Standard 2-bädd (ingår i priset)

 

Ett prisvärt alternativ för dig som vill bo högre upp i fartyget. Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4, 7, 8 och 9. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

Seaview standard 2-bädd (kan väljas som tillval i bokningen)

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.  Hytterna är 8,4 m² och belägna på däck 4. Hytterna är utrustade med tv, garderob, sminkbord, hårtork, dusch, toalett och telefon. I hytten finns en säng och en bäddsoffa.

 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
4/12BussBirkakryssningMer än 8855:-Boka
Powered by Travelize