After Dark- This is it!

Missa inte årets glammigaste föreställning - After Darks avslutningsshow!

När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark.
”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Tidtabell:
Det finns flertalet mellanliggande hållplatser efter vägen ner mot Stockholm. Samtliga finns i Avreseorter i steg 3 i bokningen.

Avreseort  Tid
Örnsköldsvik  08.15
Sollefteå  08.10
Kramfors  08.50
Härnösand  09.35
Timrå 10.05
Sundsvall  10.25
Hudiksvall  12.00

 

Mer om After Dark

Alltsammans började 1976 på diskoteket Shazam i Stockholm. Tre unga män klev upp på scenen och lanserade en för Sverige ny företeelse - dragshow... Succé över en natt och inom loppet av bara några månader öppnade Christer Lindarw och Lars Flinckman sin egen klubb, som fick samma namn som de döpt sin showgrupp till... AFTER DARK.

Klubben blev snabbt innestället framför andra i Stockholms nattklubbsvärld. ALLA var där - kändisar, kungligheter, popstjärnor från hela världen - alla ville se den nyskapande och omtalade showen. Det var kittlande, lockande, spännande, farligt och skandalöst.

"När alla andra kastade bh:n, då satte vi på oss den!"

TV filmade föreställningen 1978 och köerna ringlade längre än vad David Bagares gata var lång.

Därför var det ett självklart steg som togs 1980, då det utannonserades att After Dark skulle ha en egen show på anrika Hamburger Börs. Spaltmeter efter spaltmeter i pressen. Lysande recensioner och fullsatt. Inte sedan Karl Gerhards galanta revyer, inte sedan Git Gay glittrande viftade med sina lösögonfransar, hade svensk underhållning presenterat något så extravagant, storslaget och nyskapande inom dekor, ljussättning, kostymer och artisteri. After Dark var definitivt här för att stanna. Showerna avlöste varandra på Hamburger Börs, den ena större och mer påkostad än den andra. De utvecklades till att likna rena Broadway- och Las Vegasuppsättningar.

After Dark öppnade vägen för den stora våg av shower och musikaler som satts upp i landet sedan dess. Gruppen har belönats med en rad utmärkelser genom åren.

Pris fr.:
3 795:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2 bussfika, två-rätters middag innan föreställningen, biljett på parkett.Reseledare
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Vi anländer till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign vid ca kl. 16.45.

DAG 2 Frukost, därefter är dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter gemensam teatersupé innan vi åker i lämplig tid till föreställningen på Oscarsteatern. Efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Frukost, därefter avfärd vid 10-tiden. Vi stannar för fika från bussen under färden. Liksom på nerresan stannar vi vid värdshuset i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
8/12BussAfter Dark - This is it!Fullbokad, väntelista3 795:-Boka på väntelista